Sunstone Residences

SUNSTONE RESIDENCES

Luksuz u skladu sa prirodom

Sunstone Residences nalazi se na lokalitetu Kamenovo (Šipkov krš), koji se odlikuje velikim brojem sunčanih dana u godini. Ovaj luksuzni i prestižni kompleks nalazi se 80 metara od obale mora, sa predivnim pogledom koji se pruža na zaliv Miločer.

Sve rezidencijalne jedinice su svojim stambenim sadržajima orijentisane prema moru. Apartmani na najnižem nivou imaju terase sa zelenim površinama i verande zasjenčene puzavicama koje se prostiru preko pergola. U okviru zelenih površina su predviđeni zasadi koji će omogućiti maksimalnu intimnost terasa i masline koje predstavljaju simbol Mediterana.

LUKSUZ U SKLADU SA PRIRODOM

SUNSTONE RESIDENCES, Miločer, Montenegro

Visok standard gradnje

Objekat se sastoji od 15 luksuznih smještajnih jedinica i jednog penthausa.  Apartmani velikih kvadratura, u rasponu od 72 do 481 m², raspoređeni su na pet etaža (prizemlje, I, II, III i IV sprat) i raspolažu opremom visokog kvaliteta.
Svi apartmani imaju ostavu u podrumu kvadrature od 2 do 4 m².

Sunstone Residences posjeduje 17 parking mjesta i jedno mjesto rezervisano za osobe sa invaliditetom. U prizemlju se nalazi prostor za rekreaciju i uživanje. Objekat posjeduje i kafe bar sa prostranom terasom, fitnes centar sa finskom saunom, turskim kupatilom i prostorom za masažu, kao i otvoreni bazen sa pogledom na more i platoom za sunčanje odakle je omogućena komunikacija i izlaz na predivne plaže.

2492

kvadrata

80

metara od mora

16

luksuznih apartmana

18

parking mjesta

Arhitektonsko rješenje

Idejno arhitektonsko rješenje potpisuje studio MITarh Branislava Mitrovića. Brana Mitrović je profesor Arhitektonskog fakulteta u Beogradu, dopisni član SANU, nosilac dvije nagrade za životno djelo i dobitnik mnogobrojnih arhitektonskih priznanja.
U okviru brojnih realizovanih i nagrađenih projekata ovog poznatog arhitekte nalazi se i više projekata deluks kategorije u Crnoj Gori – na Svetom Stefanu, u Budvi, Jazu, Petrovcu i Bečićima.

Luksuzni apartmani na atraktivnoj lokaciji.